注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英语教师网的博客

让英语教学变的更轻松

 
 
 

日志

 
 

九年级英语冀教版上Unit 1 Lesson 1— 4单元复习(4)  

2015-05-07 15:13:49|  分类: 素材 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

内容来自:英语教师网

欢迎交流学习:英语教师网论坛

 

Lesson4 Good Luck to You

[学习目标]
1.
掌握的词汇及短语:
do one
s best 尽某人最大的努力
give up
放弃
believe v.
相信
2.
识别的词汇及短语
dive in
潜入 take part in 加入
3.
句式:make + sth. / sb. + 形(宾补)
[重点词句分析]
1. Make your country proud.
让你的国家骄傲。
make v.
使……成为,后加形容词作宾补。
句式为:make sth. / sb. + 形容
例:The news makes me very happy.
这个消息使我非常高兴。

We must study hard and make our country strong and rich.
我们必须努力学习使我们国家富强。
2. Dive right in.
跳进水里。
3. Up and down the pool you go.
你游到游泳池对面再游回来。
正常语序为:You go up and down the pool.
up and down
介词“沿着”,例:

He walked up and down the room.
他在屋里走来走去。
4. We believe in you.
我们信任你。
believe in sb.
信任某人(指人格、能力等)
believe sb.
相信某人(的话)
I believe you.
我相信你的话。

练习题

. 单词拼写。
A. 根据汉意及字母提示,完成下列句子。
1. The next e_______
(竞赛) will be 400-metre race.
2. Yesterday we had a swimming r_______.
(比赛)

3. The modern O_______
(奥运会) started in 1896.
4. He was too e_______
(激动的)
to say a word.
5. Can I join the interest g_______
(小组)
.
B.
用所给单词的适当形式填空。

6. Oh, it
s _______. (amaze)
7. How many _______ did the 2004 Olympics have? (sport)
8. At that time, all the students clapped their hands, _______. (cheer)
9. Guo Jingjing _______ diving when she was very young. (begin)
10. I was _______ in the match. I got a silver medal. (two)

. 单选。
1. Can you _______ me where to get off?
A. show B. tell C. help D. Both A and B.

2. What about _______?
A. a walk B. taking a walk C. having a walk D. All the above

3. Be careful not to _______ your clothes dirty.
A. get B. getting C. wash D. washing

4. We need _______ everything ready before the party.
A. getting B. to get C. get D. got

5. _______ of the children has a gift for Christmas.
A. Every B. Each C. All D. Both

6. I wish I could give up _______.
A. sweets B. smoking C. this job D. All the above

7. No one knows _______.
A. where is the post office B. where the post office is
C. the place is the post office D. the post office is the place

8. I dont know _______ she is. Her mother says she is much better these days.
A. who B. how C. what D. where

9. Do your best and draw as _______ as you can.
A. good B. well C. beautiful D. nice

10. Mike is taller than the _______ boy students in his class.
A. others B. other C. another D. one

. 完成句子。
1. 看起来他们两个人都赢了这场比赛。
It _________ _________ they both won the match.
2.
努力学习,你会赶上他们的。
Study hard, and you can _________ _________ _________ them.
3.
我们希望刘翔在2008年打破世界纪录。
We hope that Liuxiang will _________ the world record in 2008.
4.
刘远激动得又蹦又跳。
Liu Yuan was so excited that he jumped __________ and __________.
5.
北京体育场离我家很近。
Beijing Stadium is __________ __________ my home.

. 阅读。根据短文大意及首字母,补全单词,使短文意思完整通顺。
Dear friend:
Thanks for your last letter. You told me something a_____1_____ your city. I am very glad to hear that many things have c_____2_____ in your city.
Now I am telling you what has h_____3_____ in our city. There have also b_____4_____ great changes in Nanjing s_____5_____ over twenty years ago. Nanjing is an old city w____6____ a long history. Nanjing was one of the six ancient capital cities in the h_____7_____ of China. There are many places of i_____8_____ here, such as Confucian Temple
(夫子庙) and the Rain Flower Terrace (雨花台). There are many tall buildings up around our city. There have been three bridges in Nanjing. One is the Changjiang River Bridge and one is the Second Changjiang River Bridge, a_____9_____ is the Third Changjiang River Bridge. Nanjing is one of the most beautiful cities in the w _____10_____. I love my hometown —— Nanjing very much.

Welcome to Nanjing.

Love
Sandy

参考答案

.
1. event 2. race 3. Olympics 4. excited
5. group 6. amazing 7. sports 8. cheering
9. began 10. second

.
1. D 2. D 3. A 4. B 5. B
6. D 7. B 8. B 9. B 10. B

.
1. seemed that / looked like
2. catch up with
3. break
4. up , down
5. close to / near to

.
1. about 2. changed 3. happened
4. been 5. since 6. with
7. history 8. interest 9. another

九年级英语冀教版上Unit 1 Lesson 1— 4单元复习(4) - 英语教师网 - 英语教师网的博客九年级英语冀教版上Unit 1 Lesson 1— 4单元复习(4) - 英语教师网 - 英语教师网的博客九年级英语冀教版上Unit 1 Lesson 1— 4单元复习(4) - 英语教师网 - 英语教师网的博客
 
九年级英语冀教版上Unit 1 Lesson 1— 4单元复习(4) - 英语教师网 - 英语教师网的博客九年级英语冀教版上Unit 1 Lesson 1— 4单元复习(4) - 英语教师网 - 英语教师网的博客

 

  评论这张
 
阅读(11)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017